Selecteer een pagina

Candy wordt ook wel een lolly genoemd. Het is een snoepje dat glucose als zijn eigen hoofdcomponent heeft. Suiker zoetwaren bevat elke vorm van zoet als suikerspin, heerlijke chocolade, evenals het eten van parodontale. Fruitproducten of zelfs noten die samen met glucose worden bedekt, worden meestal vermeld als geglaceerd.

Suikersnoepjes bevatten hard snoep, suiker en marshmallows, waarvan het belangrijkste element suiker is. Suikersnoepjes worden geïdentificeerd op basis van de hoeveelheid suiker die ze bevatten, is een standaard Oosters suikerspin dat voor bijna honderd procent uit suiker bestaat. Fruit-vormige harde snoep is een kandijsuiker, met snoep, kleur, evenals smaak. In Duitsland zijn de gummyberen van Haribo kleverige snoepjes, ze zijn delicaat om op te kauwen. Jelly beans zijn snoepjes van zachte suiker met een hoge watercapaciteit. Het patroon is een zacht, Fins suikerspin, de getinte zijn fruitig van smaak, terwijl zwart zout is.

Voorafgaand aan de jaren 1900 werd zoet meestal onverpakt aangeboden. Maar toen werden onverpakte snoepjes bekritiseerd vanwege zowel de vuiligheid als de ziektekiemen die ze konden binnenbrengen. Met gelegenheid werd een waskrant geliefd om in te pakken en aluminiumfolie en cellofaan werden eveneens geleidelijk prominent. In de jaren 1940 werden veel snoepjes gebruikt om zelfgemaakt te worden. In de loop van de jaren vijftig begon iemand met één bedekte snoepgoed populair te worden. Tegen de jaren 1970 werd de in de fabriek verzegelde verpakking met de handelsmerknaam erop gedrukt populair.

Goodie wordt geholpen om glucose te maken door het in water of zelfs zuivel vloeibaar te maken om de siroop te bereiden. De siroop wordt gedurende een lange tijd gestoomd om ervoor te zorgen dat het stolt en dat het verzamelde mallen zijn. Goodie komt in verschillende structuren, zoals delicate, uitdagende en gel-stijl. Het uiterlijk van de snoepjes hangt grotendeels af van de elementen en de temperaturen waarbij het is verwerkt.