Selecteer een pagina

Heb je binnenkort iets te vieren zoals een verjaardag, jubileum of is er iemand geslaagd? Dan kan een kan een ambachtelijk gebakken taart daar niet bij ontbreken. Overigens vinden wij taart, ook als je niks te vieren hebt, altijd een goed!

Soorten taarten

Ze zeggen altijd: “liefde gaat door de maag” en bij de taarten van Limburgia is dat zeker het geval. Want zeg nu zelf wie houdt er niet van taart!? Of je nu een grote fan bent van een heerlijke echte appeltaart, carrot cake of een chocoladetaart? Bij bakkerij Limburgia hebben we met een groot aanbod aan verschillende soorten taarten voor iedere liefhebber wat wils. Wil je graag een feestelijke taart? Drip cakes zijn dé populaire taarten voor een leuk kleurrijk thema feestje.

Slagroomtaarten

Slagroomtaarten, wie kent ze niet? De bekende slagroomtaarten met fruit en chocoladedecoratie is al jaren een zeer populaire taart onder Nederlanders. Bij Limburgia hebben we slagroomtaarten in diverse vormen en formaten. Zo is de vierkante- en rechthoekige vorm slagroomtaart erg geliefd, maar daarnaast hebben we ook nog een ronde slagroomtaart.

Heb je iets te vieren met een groot of juist een klein gezelschap? Wij hebben slagroomtaarten in diverse formaten. Met de grote slagroomtaarten van Limburgia hoef je je nooit zorgen te maken of je genoeg taart hebt. Zo hebben we slagroomtaarten voor grote groepen van 12 tot 16 personen of juist voor een klein gezelschap van 6-8 personen.

Wil je liever een foto laten afdrukken op een verrukkelijke slagroomtaart? Ook dat is mogelijk bij Limburgia. Zo kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om een leuke foto van jou en je vriendin af te laten drukken op een slagroomtaart. Hoe persoonlijk en leuk klinkt dat!?

Taarten en vlaaien online bestellen?

Is er binnenkort iemand jarig en heb je eigenlijk geen tijd om langs de winkel te gaan voor een taart of vlaai? Bij bakkerij Limburgia kun je heel gemakkelijk en snel je gebak online bestellen. Zo weet je zeker dat jij je verjaardagstaart op tijd in huis hebt. Elke dag bezorgen wij verse ambachtelijk gebakken taarten en vlaaien. Voor 13:00 besteld is morgen in huis!