Selecteer een pagina

Wanneer je regelmatig ver rijdt met de auto is het prettig om lekker eten mee te nemen. Qua eten zijn erg veel lekkere dingen niet te bewaren in een warme auto. Om toch lekkere zoetigheden mee te kunnen nemen zonder dat de smaak verloren gaat, kun je een koelbox aanschaffen. Toch blijven er altijd een aantal zoetigheden lekkerder dan de anderen.

Wat is nou echt lekker om mee te nemen op reis?

Als je van plan bent om binnenkort op reis te gaan, is het prettig als je in de auto lekker eten mee hebt. De keuze qua lekkernijen hangt sterk af van het gezelschap. Echter, er zijn aantal producten die je zeker niet moet vergeten. Het gaat hierbij zowel om producten die je koel moet bewaren als om producten in een verpakking.

Wat stop je in de koelbox?

Wat erg veel mensen lekker vinden zijn krentenbollen met beleg. Wanneer je dit mee wilt nemen op reis, is het aan te raden om de krentenbol pas later te beleggen. Daarmee voorkom je dat bijvoorbeeld de kaas gaat zweten. Een koelbox is daarvoor ideaal. Zorg ervoor dat je een koelbox aanschaft die niet te groot is, maar zeker ook niet te klein.

Naast krentenbollen met beleg kun je er ook voor kiezen om snoeptomaten mee te nemen. Deze zijn erg lekker, maar daarnaast ook nog gezond. De snoeptomaten kun je net als het beleg meenemen in de koelbox.

Als je in de koelbox voldoende lekkernijen hebt, is het ook belangrijk dat je kijkt of je voldoende drinken meeneemt. Zorg ervoor dat je een fles water of ander drinken koud hebt staan. Tijdens een lange reis kan het namelijk erg prettig zijn om iets fris te drinken. Probeer er hierbij wel op te letten dat je niet te veel drinkt, dit zorgt namelijk voor onnodig veel plaspauzes.