Selecteer een pagina

Ik vond het altijd leuk om Trick or Curing te gaan spelen. Ik kan het me nu gemakkelijk herinneren. Mijn centrum verslaat snel, mijn handen gegrepen met elkaar worden verdoofd, evenals mijn benen trillen. Al mijn vrienden en ik lopen rond in de gemeenschap en vragen om de goodies van de buren. Ik kan ze nu allemaal visualiseren, hun kleine fruitmanden associĆ«ren; hun skins vol met opwinding, alleen aan het denken over wat snoepjes blijven in een schattig klein zakje, pompoenvormige beste lolly’s samen met web-ontworpen stokken, Casper-vormige snoepjes, chocolaatjes met spider-snede, met de schedel geschilderde goodies ook als veel meer!

In de loop van de tijd zijn er verschillende goodie-figuren en vormen geproduceerd door onze moeders, oma’s en goodie-bedrijven. Kinderen vragen vaak: “Hoe de oma precies heeft geholpen om deze Casper-snoepjes te maken”, en “Ik heb liever dat mijn moeder deze pompoenvormige lolly’s kan produceren samen met web-ontworpen stokken!”

Heb je ooit eerder uitgebeeld hoe een lolly eruit zal zien zonder een stok? Of, zelfs als jij de eerste persoon was die de lolly uitvond, hoe zou je het dan hebben gemaakt? Heb je nog steeds een ingebedde inscriptie tussen de ronde snoep?

beste jongeren genieten van snoep voor 2 factoren. Om te beginnen behagen ze hun smaakpapillen, waardoor ze een smaakstoot door hun gedachten sturen. Ten tweede is er zo’n enorme mogelijkheid om alle snoepjes op afroep te bestellen. Met meer dan 2000 verschillende soorten goodie die wereldwijd worden verkocht, zullen ze zeker nooit een tekortkoming van gloednieuwe krijgen om te proberen. Slechts enkele van de veel populairdere voorbeelden zijn chocolaatjes, fudge-koekjes, rotssuikergoed, huidsnoepjes, fudge-snoepjes en een van de meest prominente van allemaal, de lolly’s.